Lieve mensen, het is alweer een tijdje geleden dat jullie gehoord hebben van deze boerin. Het is de afgelopen tijd een vreemde en verdrietige tijd geweest (en nog). Ik neem jullie even mee:

💫 In november hebben we zelf met corona te maken gehad; zus, moeder en ikzelf hebben waarschijnlijk de ziekte doorgemaakt. Gelukkig vielen de klachten mee maar mijn geur- en smaakvermogen werd danig aangetast en is nog steeds niet helemaal zoals het moet zijn. Niet handig voor iemand die van koken houdt 😏

💫 De boeren hebben weer acties gehouden voor een betere prijzen. Nog steeds is dit hard nodig, ook de regels worden binnenkort weer aangescherpt. Voor ons is het dadelijk echt niet meer te doen dus het blijven spannende tijden hier.

💫 Ten slotte het meest verdrietige; de vorige week is na een hartstilstand mijn prachtige paps overleden. Dat zorgt voor heel veel verdriet maar ook positiviteit over de vele mooie herinneringen die blijven…. 🙏

Ik wil nog een paar weekjes rust houden om daarna met mijn blogs verder te gaan en de boerenkeukenrecepten – evenals Hart&Ziel – weer op te pakken. Bijgaand nog eens de link van het artikel met 10 heerlijke wintersoepen.
Fijn weekend allemaal, wees lief voor elkaar, warme feestdagen gewenst en tot snel 💖

https://www.google.com/amp/s/boerenkeukenrecepten.com/2020/10/14/11-heerlijke-soepen-uit-de-boerenkeuken/amp/

Foto bij ons in de wei, gemaakt met wildcamera

11 gedachtes over “Update uit de boerenkeuken

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.